Gel Dezinfectant

Cautati dezinfectanti pe baza de alcool pentru maini si tegumente, fara clatire? Pe Energena.ro gasiti produse profesionale destinate mentinerii igienii mainilor, bazate pe substante puternic dezinfectante si antimicrobiene.
Produsele noastre de igienizare si dezinfectare a mainilor pe baza de alcool ating un efect antiinfectios optim, avand o actiune rapida si un spectru larg antimicrobian.
Dezinfectanti pentru maini si tegumente
Unul dintre cei mai importanti pasi care trebuie facuti pentru raspandirea microbilor consta in pastrarea mainilor curate printr-o igiena curenta. Spalarea cu apa si sapun, urmata de clatirea cu apa curata, este conditia esentiala a igienei.
Insa acolo unde apa si sapunul nu sunt la indemana, dezinfectia mainilor se poate face la fel de usor cu produse pe baza de alcool ce nu necesita clatire. Dezinfectantii pe baza de alcool sunt o alternativa rapida si eficienta la curatarea mainilor cu apa calda si sapun, in situatiile in care spalarea mainilor nu este posibila.
Dezinfectantii pentru maini si tegumente pe baza de alcool au o eficienta bactericida si fungicida ridicata in procesul de igienizare a mainilor, iar agentii de protectie si hidratare continuti protejeaza pielea, prevenind uscarea, craparea sau iritarea ei, inclusiv la utilizari repetate.
Indiferent de aria in care va desfasurati activitatea, tineti intotdeauna cont de faptul ca o igienizare corecta a mainilor va poate scuti de multe situatii neplacute, imbolnaviri, inclusiv imbolnaviri inopinate ale clientilor, angajatilor si nu numai.
Noua gama de dezinfectanti pe baza de alcool de la Energena, conceputa pentru dezinfectarea si mentinerea igienei in scopul dezinfectiei tegumentare prin frecare are multiple intrebuintari: